رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی خبر داد

بررسی راهکارهای ارتقاء کیفیت خودرو در جلسه‌ای با حضور نعمت‌زاده

: رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر سیاست‌های کلی اصل ۴۴ از برگزاری مشترک جلسه این کمیسیون با کمیسیون صنایع و معادن جهت بررسی راهکارهای حمایت از خودروی ملی و ارتقاء کیفیت خودرو خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا، حمیدرضا فولادگر اظهار کرد: کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر سیاست‌های کلی اصل ۴۴ سه‌شنبه هفته جاری جلسه مشترکی را با کمیسیون صنایع و معادن و با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیران صنعت خودروسازی برگزار می‌کند.

وی با بیان اینکه این جلسه با هدف رسیدن به راهکارهای ارتقاء کیفیت خودروی ملی برگزار می‌شود، گفت: هدف از این جلسه حمایت از خودرو داخلی است چرا که با ورود شرکت‌های خودروسازی اروپایی و سایر شرکت‌های خارجی و به دنبال آن ورود تکنولوژی‌های بالاتر و خودروهای باکیفیت خودروی تولید داخل نیز باید کیفیت لازم را داشته تا از عرصه عقب نماند.

فولادگر در پایان گفت: در این جلسه در خصوص روش‌های اجرایی بحث و بررسی صورت می‌گیرد که در صورت حصول توافق و رسیدن به راهکاری مشخص گزارشی به صحن علنی ارائه می‌شود.

 

جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

 

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.