نمایشگاه خودرو فرانکفورت ۲۰۱۵ (۲۷)

نسل جدید اسپورتیج با ژستی شبیه به پورشه!

: نسل فعلی اسپورتیج ارائه‌دهنده ترکیبی تقریبا عالی از کاربردپذیری و دینامیک سواری است اما آنچه که بیش از هر مشخصه دیگری این نسل از کراس‌اوور کامپکت کیا را بر سر زبان‌ها انداخت، طراحی مدرن و مهیج آن بود که پس از گذشت ۵ سال، هنوز هم جذابیت بصری خود را حفظ کرده.

نمایشگاه خودرو فرانکفورت ۲۰۱۵ (۲۷)

به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو»، با این برداشت تازه از مدرنیته و هیجان بصری که در چهره اسپورتیج ۲۰۱۷ تزریق شده، به نظر می‌آید برگ برنده اسپورتیج نسل۴ نیز همین چهره جذاب و متمایز خواهد بود. فعلا اطلاعات فنی از اسپورتیج ۲۰۱۷ منتشر نشده اما اولین سری از تصاویر رسمی انتشار یافته از آن، چهره‌ای به‌مراتب جذاب‌تر از آنچه که در اسپورتیج نسل۳ به آن عادت کرده‌ایم را نشان می‌دهند. تناسبات و استخوان‌بندی اصلی به نظر تغییری نکرده اما به لطف یک سری المان‌های بصری بدیع که بارزترینِ آنها، چیدمان چراغ‌های جدید و کشیده جلو است که به سبک ساخته‌های پورشه، جایی بالاتر از خط تراز کاپوت قرار گرفته‌اند،  متناسب با این چیدمان جدید چراغ‌ها، جلوپنجره پوزه ببر کیا نیز با طرحی مدرن‌تر، کمی پایین‌تر روی فرم پوزه تقریبا عمودی اسپورتیج ۲۰۱۷ قرار گرفته‌اند و در طرفین آن هم چراغ‌های روشن در طول روز  خودنمایی می‌کنند که با چیدمانی ۴تایی، در قابی به رنگ سیاه براق قرار گرفته‌اند. در نمای جانبی، غیر از طرح جدید چرخ‌ها، فرم بیرون آمده قدرتی‌تر بدنه در زیر در‌‌ها، کاراکتر لاین و خط تراز شیشه‌های جانبی کمی بالاتر آمده‌اند تا متناسب با نمای جلو، احساسی ایستاده‌تر و قدرتی‌تر به بدنه بدهند؛ اتفاقی که در نمای عقب هم با طرح خطی‌تر چراغ‌های LED به‌مراتب باریک‌تر عقب و استفاده از شکست‌های افقی متعدد افتاده. نسل جدید اسپورتیج  این ماه در نمایشگاه بین‌المللی خودرو فرانکفورت به‌صورت رسمی رونمایی شد.

 

جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.