مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران اعلام کرد؛

پیشنهاد تازه مدیریت شهری به نمایشگاه داران خیابان ۱۷ شهریور

: مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران گفت: مراکز خرید و فروش خودرو شهید دوران و خاوران به نمایشگاه داران خیابان ۱۷ شهریور اختصاص یافته است.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از مهر،رضا قدیمی درباره انتقال نمایشگاه داران خودرو در خیابان ۱۷ شهریور به مراکز خرید و فروش خودرو گفت: این مغازه داران می توانند به مراکز خرید و فروش خودرو شهید دوران و خاوران انتقال یابند.

وی با بیان اینکه مرکز خرید و فروش خودرو شهید دوران به صورت استیجاری در اختیار این افراد قرار گرفته است، اذعان کرد: این مرکز را به اهالی خیابان ۱۷شهریور اختصاص داده ایم تا بتوانند به صورت استیجاری از این محل استفاده کنند.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران با اشاره به اینکه اگر مغازه داری قصد تملک مکانی را برای خرید و فروش خودرو دارد مرکز خاوران این امکان را به نمایشگاه داران اتومبیل می دهد، افزود: مرکز خرید و فروش خودرو خاوران به منظور تملک با تسهیلات بلند مدت و قیمت مناسب در اختیار کسبه این پیاده راه است.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.