معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری منطقه ۲۰ خبر داد:

آموزش بیش از ۴۲۰۰ راننده حمل‌ونقل عمومی در پروژه خط سفید

: معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری منطقه از تحقق ۶۰ درصدی اهداف پروژه خط سفید و دستیابی به تمامی این اهداف تا دو ماه آینده خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از باشگاه خبرنگاران، علیرضا اسفراینی‌نژاد معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری منطقه ۲۰ با اشاره به تداوم پروژه خط سفید در منطقه ۲۰ اظهار کرد: پروژه خط سفید در ۳۸ معبر اصلی و به طول بیش از ۴۴ کیلومتر در منطقه ۲۰ دنبال می‌شود.

وی افزود: یکی از اهداف این طرح نظم بخشیدن به حرکت خودروها در بین خطوط و همچنین رعایت انضباط اجتماعی در عبور و مرور است.

وی با بیان اینکه علاوه بر معاونت حمل‌ونقل و ترافیک سایر معاونت‌های شهرداری به ویژه معاونت اجتماعی اقدام مناسبی در جهت پیشبرد اهداف پروژه خط سفید انجام داده‌اند گفت: آشنایی رانندگان خودروهای حمل‌ونقل عمومی با قوانین و مقررات عبورومرور شهری و همچنین آگاهی آن‌ها با اهداف پروژه خط سفید از اقدامات مناسب آموزشی معاونت اجتماعی شهرداری منطقه ۲۰ است.

وی ادامه داد: در همین راستا ۳ دوره آموزش برای رانندگان این خودروها برگزار شد که بیش از ۴۲۰۰ راننده اتوبوس و تاکسی در این دوره‌ها شرکت کرده و آموزش‌های لازم را دریافت کرده‌اند.

اسفراینی‌نژاد، در پایان با اشاره به دیگر اقدامات شهرداری در زمینه پروژه خط سفید، گفت: آسفالت معابر، امحای خط‌کشی‌های غیراستاندارد، خط‌کشی مجدد معابر و بلوک‌های پیاده‌رو، روشن‌سازی ایستگاه‌های اتوبوس و … از دیگر اقدامات شهرداری در این زمینه است.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.