عضو کمیسیون عمران شورای شهر تهران خبر داد

ورود ۲۰۰ دستگاه اتوبوس جدید تا دو ماه آینده

: عضو کمیسیون عمران شورای شهر تهران ضمن اشاره به اتمام خطوط ۷ گانه مترو تا پایان سال ۹۵ گفت: تا ۴۵ روز آینده ۲۰۰ دستگاه اتوبوس با کیفیت وارد ناوگان عمومی خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از فارس، اسماعیل دوستی در جمع خبرنگاران با اشاره به مشکلات شهر تهران در حوزه حمل و نقل عمومی اظهارداشت: با توجه به برنامه‌ریزی شورا و شهرداری تا پایان سال ۹۵، خطوط ۷ گانه مترو به پایان خواهد رسید.

وی اظهار امیدواری کرد با اتمام خطوط ۷ گانه مترو و همچنین توسعه حمل و نقل عمومی در بخش‌های مختلف شاهد کاهش مشکلات شهروندان در این حوزه باشیم.

دوستی همچنین با اشاره به ورود ۲۰۰ دستگاه اتوبوس جدید و با کیفیت به ناوگان عمومی شهر تهران، گفت: مقدمات تخصیص این اتوبوس‌ها در حال حاضر انجام شده است و پیش‌بینی می‌شود تا ۴۵ روز آینده ۲۰۰ دستگاه اتوبوس جدید و با کیفیت وارد ناوگان عمومی تهران شوند.

وی از برنامه‌ریزی شورا و شهرداری برای نوسازی تاکسی‌های فرسوده خبرداد و گفت: این کار نیز در دستور کار مدیریت شهری نیز قرار گرفته است.

دوستی در پایان با اشاره به بی‌برنامگی مسئولان و دستگاه‌های مختلف در سال های گذشته و افزایش تعداد جمعیت در تهران گفت: متأسفانه به دلیل بی‌برنامگی جمعیت کثیری در تهران استقرار پیدا کرده است و جمعیت کثیری نیز روزانه وارد تهران می‌شوند که همین امر مشکلات عدیده‌ای را بوجود آورده است که باید راهکارهای لازم برای برطرف کردن این مشکلات اتخاذ شود.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.