فرمانده انتظامی شهریار خبر داد

دست‌گیری ۴ عضو باند سرقت خودرو در شهریار

عصرخودرو: فرمانده انتظامی شهرستان شهریار از دستگیری چهار عضو باند سرقت خودرو در شهریار و اعتراف آنان به ۵۰ فقره سرقت خودرو خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو» به نقل از فارس، محمدرضا مطیعی از دستگیری چهار عضو باند سرقت خودرو در شهریار و اعتراف آنها به ۵۰ فقره سرقت خودرو خبر داد و اظهار کرد: در پی افزایش وقوع سرقت خودروی شهروندان در شهر شهریار، تلاش برای کشف سرقت‌ها و دستگیری سارقان در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی در ادامه افزود: ماموران کلانتری فردوسیه با تحقیقات گسترده و به کارگیری شگردهای پلیسی محل اختفای تعدادی از سارقان در اطراف این شهر را شناسایی کرده و در عملیاتی ویژه موفق شدند چهار سارق سابقه‌دار را در محل دستگیر کرده و به کلانتری منتقل کنند.

مطیعی اظهار کرد: متهمان در تحقیقات فنی پلیس اعتراف کردند ۵۰ دستگاه انواع خودرو را در شهرستان شهریار سرقت کرده و سپس آنها را به فردی به نام «الف ـ س» فروخته و پول آن را بین خود تقسیم کرده‌اند.

گفتنی است، متهمان به منظور تحقیقات تکمیلی در اختیار پلیس آگاهی قرار گرفتند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.