به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» شرکت توسعه فناوریهای پشرفته آذرآبادگان تحت گروه آذهایتکس در زمینه تولید انواع مجموعه های خودرو و کامیونت فعالیت داشته و در عرض دو سال و نیم تلاش جهت تجهیز و راه اندازی خط تولید با طی مراحل اخذ استانداردها و مجوزهای مربوطه برای واردات و تولید پس از اخذ نمایندگی رسمی تولید و فروش کامیون های پیشرفته MAZ وMAZ-MAN مجهز به موتورهای بنز اکتروس و مان آلمان،تحت عنوان طرح مشترک بین ایران و بلاروس توانست با ایجاد دو سایت تولید واقع در شهرک صنعتی شهید رجائی و عالی نسب تبریز با ظرفیت ۲۰۰۰ دستگاه در سال در فاز اول،خط تولید مربوطه را به بهره برداری رسانیده و با نسب اولیه ۱۵درصد ساخت داخل،مونتاژ و تولید این کامیون ها را شروع نماید.
بر اساس این گزارش با پیش بینی انجام شده نسبت ساخت داخل در یک سال آینده به ۳۱ درصد خواهد رسید .
شایان ذکر است این کامیون ها با قابلیت بالا به سبب دارا بودن موتورهای پشرفته با مصرف سوخت پایین( ۲۸ لیتر )و استفاده از آخرین سیستم های ترمز اروپایی از مزیت قیمت پایین برخوردار بوده و در مقام مقایسه با کامیون های مشابه از ارزش افزوده بالا تری برخوردار می باشد که امید می رود با راه اندازی خط تولید داخلی و خودکفایی قطعات نسبت به کاهش قیمت اقدام گردد. این کارخانه در زمینی به مساحت ۷۰۰۰۰ مترمربع با زیربنای اولیه ۱۴۰۰۰ مترمربع در دو سایت و سرمایه گذاری کلی ریالی ۳۲ میلیارد تومان و ارزی ۳ میلیون یورو با اشتغال زایی۱۶۲ نفر ایجاد و در مراحل بعدی تولید اتوبوس و مینی بوس و کامیون های سنگین چند محور به آن افزوده خواهد شد.در حال حاضر این خط تولید سه نوع کشنده مختلف و دو نوع کمپرسی را در برنامه کاری خود داراست.
افتتاح خط تولید خودروهای تجاری آذهایتکس
: خط تولید خودروهای تجاری آذهایتکس روز پنجشنبه با حضور معاون اول پارلمانی رئیس جمهور آقای میر تاج الدینی، معاون وزیر صنایع ومعادن آقای هدایت و سفیر بلاروس و نایب رئیس کمیسیون صنایع و استاندار آذربایجان شرقی و مقامات استانی افتتاح شد.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.