عضو کمسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی:

عزم خودروسازان داخلی برای تولید پلت فرم با برند ملی جزم نیست

: عضو کمسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی خصوصی سازی خودروسازان را عامل اصلی ارتقاء محصولات این شرکت ها خواند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از موج، شهریار طاهرپور ضمن بیان این مطلب گفت: «خصوصی سازی شرکت های خودروسازی باید هرچه سریع تر انجام شود تا بخش خصوصی بتواند با نظارت مستمر و صحیح، کیفیت خودروهای تولیدی را افزایش بدهد و در نتیجه شاهد رشد مناسب فروش و حتی صادرات باشیم.»
نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تولید خودروهای ملی در ایران خودرو و سایپا گفت: «از نظر بنده هر دو خودروسازی بزرگ کشور نباید تمام توان خود را برای تولید خودروهای ملی صرف کنند بلکه ایران خودرو باید به عنوان شرکتی که بیش ترین سرمایه گذاری را در بخش تولید برند ملی کرده است در این زمینه ادامه فعالیت دهد، و سایپا به دنبال تولید خودروهای مناسب با همکاری شرکت های مطرح خودروسازی دنیا باشد.»
عضو جدید کمسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: «امروز در مراحل مختلف صنعت خودروسازی از جمله تولید قطعات و تولید موتور پیشرفت های بسیار مناسبی داشتیم اما نکته ای که تا به حال مغفول مانده این است که خودروسازان ما عزمی در تولید پلت فرم هایی با برند ملی ندارند که با توجه به اهمیت این موضوع باید تلاش بیش تری در این حوزه صورت بگیرد.»

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.