دبیر انجمن خودروسازان برای ارتقا کیفیت در قطعه سازی پیشنهاد کرد

ایجاد قطعه سازان رده اول داخلی با کلاس جهانی

عصرخودرو: دبیر انجمن خودروسازان کشور راهکار کلیدی ارتقا کیفیت در قطعه سازی را ایجاد قطعه سازان رده اول داخلی با کلاس جهانی دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو»، احمد نعمت بخش دبیر انجمن خودروسازان کشور در جلسه مباحث کارشناسی تالار گفت و گو و اندیشه که به همت مدیریت ارتباطات گروه خودروسازی سایپا برگزار می شود، رعایت استانداردهای مصوب را نشان دهنده کیفیت خودرو دانست.
وی افزود: «نزدیک به ۸۶% از ارزش افزوده ی یک خودرو را قطعات آن تشکیل می دهد، با این حال استانداردهای اعمال شده فقط بر روی تعداد محدودی از قطعات اعمال می شود.»
نعمت بخش گفت: «کنترل استانداردهای موجود به صورت ترجمه مورد به مورد ایزو برای هر یک از قطعات می باشد که پیشنهاد می شود مانند کشور ترکیه، ایزو به عنوان معیار اصلی استاندارد برای تمامی قطعات اعمال شود.»
وی تاکید کرد: «تولید خودرو تحت لیسانس شرکت های بزرگ و یا انعقاد قرارداد خودروسازان با چند تامین کننده بزرگ، راه حل بالا بردن کیفیت قطعات خودرو است.»
نعمت بخش در خاتمه با تاکید بر این مطلب که پایین بودن قیمت خودروهای صادراتی به علت معافیت های مالیاتی، گمرکی و مشوق های صادراتی است، از عدم پرداخت این مشوق ها از سوی نهادهای ذیربط اظهار گلایه کرد.

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.