گارانتی مجدد تابستان امسال، قطعات تعویضی پراید

عصرخودرو: با آغاز سه ماهه دوم سال جاری، قطعات خودرو پراید با گارانتی مجدد تعویض و عرضه می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصرخودرو»، به نقل از موج، حسن عموزاده مدیرعامل سازمان خدمات پس از فروش سایپا(سایپایدک)، با اعلام این خبر گفت: این فعالیت سایپایدک به منظور اطمینان بیشتر خریداران قطعات خودرو از عرضه محصولات با کیفیت مناسب و مطمئن در شبکه خدمات پس از فروش سایپا است.
وی در ادامه اظهار داشت: از اواسط سال گذشته تمام قطعات مربوط به خودروهای گروه سیتروئن، کیاموتورز و نیسان با گارانتی مجدد، عرضه شده است. و از تابستان امسال قطعات پرتیراژترین محصول سایپا با گارانتی مجدد عرضه خواهد شد.
عموزاده در ادامه اظهار داشت: صاحبان خودروهایی که از شبکه نمایندگی های خدمات پس از فروش سایپا قطعه مورد نیاز خود را خریداری کنند قطعه خریداری شده با گارانتی مجدد عرضه می شود.
مدیرعامل سایپایدک در ادامه از پرداخت تسهیلات ۳۰۰ میلیارد ریالی برای آموزش پرسنل، تجهیزات و امکانات نمایندگی های خدمات پس از فروش سایپا خبر داد و تصریح کرد: سال گذشته بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات برای این بخش ها در اختیار نمایندگان سایپایدک قرار گرفت.
وی همچنین با اشاره به اینکه براساس استاندارد کشور برای هر چهار هزار دستگاه خودرو تولیدی باید یک نمایندگی وجود داشته باشد، بیان کرد: هم اکنون سایپایدک دارای ۷۰۰ نمایندگی خدمات پس از فروش سایپا در سراسر کشور است که با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در فضایی به وسعت بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار متر مربع به ارائه خدمات می پردازد.
عموزاده با توجه به اینکه تعداد نمایندگی های سایپا در سال جاری به ۸۵۰ نمایندگی و برای سال آینده به یک هزار نمایندگی افزایش خواهد یافت، متذکر شد: همزمان با ایجاد نمایندگی در سراسر کشور، برنامه های کیفیت قطعات تولیدی محصولات گروه سایپا دنبال می شود تا میزان مراجعه به شبکه نمایندگی ها در حوزه گارانتی کم شود و ظرفیت خدمات رسانی برای سایر حوزه ها افزایش یابد.
وی در پایان از برنامه گروه خودروسازی سایپا برای افزایش سطح کیفیت خدمات به محصولات این گروه خودروسازی خبر داد.

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.