به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از ایرنا،موسی کیا برهان افزود:« این رقابت ها که هفتمین و آخرین دور از مسابقات اتومبیلرانی سرعت قهرمانی کشور سال ۸۸بود با حضور ۶۰راننده روز گذشته در پیست مجموعه ورزشی آزادی برگزار شد.»
وی افزود:« از مجموع برگزاری رقابت ها در هفت کلاس، خودروهای سه کلاس به دوپینگ مشکوک هستند که طی امروز و فردا با پایین آوردن موتورهای آنها و بررسی های لازم، نتایج نهایی رقابت ها اعلام می شود.»
مسوول برگزاری مسابقات تصریح کرد:« رانندگان کلاس های پراید استاندارد، پژو ۱۴۰۰ ۲۰۶و ۱۶۰۰جی تی پس از بررسی های لازم در صورت مقصر شناخته شدن به کمیته انضباطی فراخوانده می شوند.»
کیا برهان اظهار داشت:« چهار زن راننده نیز در این رقابت ها شرکت کردند که نسرین جلالی از کرج در کلاس پراید استاندارد در حین مسابقه دچار سانحه و پس از رسیدگی تیم امداد مشکل وی رفع شد.»
گفتنی است، شرکت کنندگان از هشت استان همدان، اصفهان، قم، گیلان، گلستان، تهران، کرج و هرمزگان به رقابت با یکدیگر پرداختند.
این مسابقات در هفت کلاس پراید استاندارد، پراید آزاد، ۲کلاس ۱۴۰۰و ۱۶۰۰ جی تی، ۲کلاس پژو ۱۴۰۰ ۲۰۶و ۱۶۰۰جی تی و کلاس پژو ۱۸۰۰ ۴۰۵جی تی برگزارشد.
مسوول برگزاری مسابقات اعلام کرد:
مسابقات اتومبیلرانی سرعت مشکوک به دوپینگ
:« مسوول برگزاری مسابقات اتومبیلرانی سرعت (ریس) قهرمانی کشور اعلام کرد:« در آخرین و هفتمین دور این رقابتها سه کلاس از هفت کلاس خودروهای شرکتکننده مشکوک به دوپینگ هستند که پس از بررسی نتایج نهایی اعلام خواهد شد.»
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.