به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو»، ششمین دوره مسابقات اتومبیلرانی قهرمانی سرعت (ریس) در روز جمعه ۲۷ آذر ماه و با تخلف گسترده ۲ کلاس پراید استاندارد و پژو ۴۰۵ برگزار شد که پس از بررسی های متعدد و استماع صحبت های رانندگان، کمیته انضباطی فدراسیون رای رانندگان دوپینگی و خاطی را صادر کرد.
در کلاس پراید استاندارد هر ۳ راننده برتر که توانسته بودند عناوین اول تا سوم را کسب کنند، متخلف شناخته شدند.مجتبی موسوی، شهرام شاهزمانی و محمدرضا دهنوی هر کدام یک جلسه محروم شدند و حکم قهرمانی شان نیز ابطال شد.در کلاس پژو ۴۰۵ نیز از ۳ راننده برتر، ۲ راننده اول و دوم متخلف شناخته شدند و برای راننده سوم به دلیل محرز نشدن تخلف و تحقیقات بیشتر رای صادر نشد.
بر این اساس، مهرداد صفری نفر اول این کلاس به یک جلسه محرومیت و مبلغ ۲ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.امیر محمد قمیشیان نفر دوم کلاس پژو به یک جلسه محرومیت و ۵۰۰ هزار ریال جریمه نقدی محکوم شد و محسن مقروم مفرد نیز به دلیل انجام تحقیقات بیشتر رای آن متعاقباً از سوی کمیته انضباطی صادر خواهد شد.
صدور رای متخلفان مسابقات سرعت
: کمیته انضباطی فدراسیون اتومبیلرانی پس از ۲ ماه رای متخلفان مسابقات قهرمانی سرعت را صادر کرد.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.