قیمت گاز صنایع پس از هدفمندشدن یارانه‌ها

: مشاور وزیر صنایع با اشاره به بسته سیاستی وزارت صنایع در فرآیند هدفمند کردن یارانه‌ها گفت:« وزارت صنایع قیمت گاز برای صنایع را در بخش سوخت ۷۵ درصد قیمت صادراتی و برای بخش خوراک یعنی در صنایع پتروشیمی ۶۵ درصد قیمت صادراتی بدون هزینه حمل و نقل در نظر گرفت.»

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از فارس، رضا فاطمی امین گفت:« اگر با افزایش هزینه انرژی برای واحدهای تولیدی برخورد منفعلانه شود، تهدید و اگر فعالانه باشد یک فرصت برای بخش صنعت خواهد بود.»
وی افزود:«با شناسایی ۲۳ صنعت آسیب پذیر در اثر طرح هدفمند کردن یارانه و شناسایی بنگاه های آسیب پذیر برنامه ریزی لازم را انجام دادیم تا اقدامات حمایتی از صنایع انجام دهیم،لذا سناریوی قیمت را برای این صنایع استخراج و به مراجع تصمیم گیری اعلام کردیم تا در لحاظ کردن قیمت انرژی برای صنایع در ۵ سال آینده اعمال شود.»
مشاور وزیر صنایع گفت:« قیمت گاز برای صنعت یعنی بخش سوخت را ۷۵ درصد قیمت صادراتی و برای بخش خوراک یعنی در صنایع پتروشیمی ۶۵ درصد قیمت صادراتی بدون هزینه حمل و نقل را در نظر گرفتیم.»
وی افزود:«از بنگاه هایی که نمی توانیم با سناریوی قیمت حمایت کنیم، کمکهای تعرفه ای و حمایتی خواهیم داشت. یکی از ابزارهای طرح تحول خصوصی سازی است، لذا بدنبال ایجاد سرمایه گذاری و افزایش سرمایه گذاری هستیم.»

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.