به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصرخودرو»، وحید نوروزی در گفت وگو با حیات، با بیان اینکه موضوع هوای تهران همچنان بدون متولی مانده و تنها در شرایط بحرانی چندین صاحب پیدا می کند اظهار داشت: به تمامی مسوولین هشدار می دهیم در صورتی که فکری جدی برای آلودگی هوای پایتخت نشود در یک ماه آینده با مشکلات جدی روبرو خواهیم شد.
وی در ادامه افزود: متاسفانه کاهش برخورد پلیس راهنمایی و رانندگی با خودروهای فاقد معاینه فنی به جایی رسیده است که ۸۵ درصد ظرفیت مراکز فنی خودروهای تهران تعطیل شده است.
مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای تهران گفت: با توجه به اینکه این موضوع باید دغدغه سازمان حفاظت از محیط زیست باشد متاسفانه هیچ گونه آیین نامه یا تذکری به وزارت کشور، پلیس و مسوولان امر ابلاغ نشده است.
وی گفت: با ابلاغ این آیین نامه معاینه فنی موتورسیکلت ها اجباری شده و معاینه فنی خودروهای سنگین با سختگیری بیشتری انجام می شود.
مدیر عامل ستاد مرکزی معانه فنی خودروهای تهران :
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.