هفتمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو تهران (۷۲)

آریا دیزل با آریا موتور به نمایشگاه خودرو تهران آمد؛ رونمایی از قوی ترین کیا اسپورتیج پلاک ملی

شرکت آریا دیزل، نماینده رسمی رنو و C&C در ایران، در نمایشگاه خودرو تهران با حضور گسترده محصولات تجاری خود، برای نخستین بار حضور در بازار خودروهای سواری را نیز تجربه کرده و کیا اسپورتیج را با برند آریا موتور به نمایش گذاشت.

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، کیا اسپورتیج حاضر در غرفه آریا موتور، به یک پیشرانه ۲ لیتری TGDI مجهز شده است که توانایی تولید ۲۳۶ اسب بخار قدرت و ۳۵۳ نیوتن‌متر گشتاور را دارد. نیروی تولیدی این موتور نیز از طریق یک گیربکس ۸ سرعته اتوماتیک AT به چرخ‌های جلو منتقل می‌شود.

بر اساس اطلاعات ارائه‌شده، این نسخه از اسپورتیج در حال حاضر یکی از قدرتمندترین نمونه‌های کیا اسپورتیج با پلاک ملی در بازار ایران محسوب می‌شود و از نظر قوای محرکه در سطح بالاتری نسبت به بسیاری از نسخه‌های موجود در بازار قرار می‌گیرد.در بخش طراحی و امکانات نیز این خودرو با تجهیزاتی از جمله رینگ‌های ۱۹ اینچی، شارژر  وایرلس و مجموعه‌ای از امکانات رفاهی و ایمنی به نمایش درآمده است.

حضور آریا موتور در بخش خودروهای سواری، در کنار سبد محصولات تجاری آریا دیزل، نشان می‌دهد این مجموعه قصد دارد فعالیت خود را از حوزه خودروهای تجاری فراتر برده و حضور پررنگ‌تری در بازار خودروهای سواری کشور داشته باشد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.