کاهش شدید عرضه پژو ۲۰۶ تیپ ۲

:پیش فروش و فروش اقساطی خودرو ۲۰۶ تیپ ۲ با ترمز ABS در بهمن ماه تکمیل شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو»، بر اساس آمار دفاتر فروش ایران خودرو، ثبت نام مدل ABS دار این خودرو برای تحویل فروردین ۸۹ نیز تکمیل شده است.
نمایندگی های فروش ایران خودرو دلیل تکمیل ظرفیت زود هنگام فروش ۲۰۶ تیپ ۲ با ترمز ضد قفل در ماه جاری را کاهش و یا عدم تولید ۲۰۶ تیپ ۲ معمولی عنوان کردند .
بر اساس این گزارش، ایران خودرو در راستای افزایش ضریب ایمنی محصولات، اقدام به نصب ترمز ضد قفل برروی خودروهای تولیدی خود کرده است و تولید خودرو ۲۰۶ تیپ ۲ معمولی (فاقد ترمز ضد قفل) را بسیار کاهش داده است.
بر اساس بخشنامه فروش بهمن ماه، ایران خودرو درحال حاضر ۲۰۶ تیپ ۲ با ترمز ABS تولید و روانه بازار می کند. این درحالی است به دلیل کمبود ترمزضد قفل در خطوط تولید موجب شده که عرضه این خودرو کاهش یابد.
این شرکت درتلاش است با توجه به نزدیک بودن ایام نوروز که تقاضا برای خودرو بیشتر است به تعهدات خود به موقع عمل کند .
گفتنی است در حال حاضر تنها ظرفیت فروش ۲۰۶ تیب ۲ بصورت نقدی تکمیل نشده است و انتظار می رود ظرفیت ثبت نام آن نیز به زودی تکمیل شود.

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.