جریمه ۳۵۰ میلیونی شرکت خودروساز به اتهام گرانفروشی

: با پیگیری کارشناسان سازمان حمایت، یک شرکت بزرگ تولید کننده خودرو بیش از ۳۵۰ میلیون ریال جریمه شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان، در پی شکایت شاکیان خصوصی مبنی بر اخذ وجوه اضافه در ازای فروش خودرو توسط یک شرکت بزرگ تولیدکننده خودرو، پرونده ای در این رابطه تشکیل شد.
کارشناسان سازمان حمایت در فرآیند انجام تحقیقات نسبت به چگونگی و نحوه فروش، دریافتند شرکت مذکور در فروش انواع خودرو، درصد سود مجاز را رعایت نکرده و مرتکب تخلف گران فروشی شده است.
بر اساس این گزارش، پس از جمع آوری مدارک و مستندات متقن و سیر مراحل قانونی پرونده شرکت متخلف جهت صدور رای به تعزیرات حکومتی ارسال گردید.
در این راستا اتهامات وارده در شعبه ۱۶ بدوی تعزیرات حکومتی استان تهران مطرح و مورد رسیدگی قرار گرفت و شعبه دوم تجدید نظر با توجه به شواهد و قرائن موجود در پرونده، تخلف انتسابی را محرز تشخیص و شرکت متخلف به پرداخت ۷۰۰، ۱۰۰، ۳۵۷ ریال جزای نقدی در حق شاکیان خصوصی و به همین میزان در حق دولت محکوم شد.

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.