به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از موج، حسین گروسی نماینده مردم شهریار در خانه ملت، با بیان مطلب فوق گفت:« نیروی انسای و مدیریت و برنامه ریزی صحیح است که می تواند یک سازمان را به سمت پیشرفت و تعالی هدایت کند و در صورتیکه انتصاب و انتخاب نیروی انسانی در اولویت امور قرار گیرد در تمام عرصه ها پیشرفت خواهیم داشت.»
وی ادامه داد:« انتخاب مدیری از مجموعه خودروسازی کشور در مدیریت ارشد ایران خودرو موجب شد تا وی با استفاده از تجربیات گرانبهایی که در صنعت کشور داشت و با مدیریت و هدف گذاری صحیح؛ ایران خودرو را به نقطعه ای برساند که ۷۲ درصد سود اعلام کند.»
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به بحران اقتصاد جهانی، گفت:« شرکت های بزرگ خودروسازی دنیا به رغم حمایت های دولت نتوانستند نجات پیدا کنند و در بحران به سر می برند، اما ایران خودرو با وجود تمام مشکلات توانست به نقطه ای قابل قبول برسد و هم اکنون اعلام سود کند.»
گروسی یادآور شد:« چنانچه مدیری که توان اداره این شرکت بزرگ را نداشت انتخاب می شد، تمام شکست ها و مشکلات را به بحران جهانی نسبت می داد اما مشاهده می شود مدیری که از داخل این مجموعه رشد کرد و در این سمت قرار گرفت، توانست شرکتی را که بارها اعلام شده بود در مرز ورشکستگی قرار گیرد، طی ۹ ماه به سوددهی برساند.»
وی مدیریت، برنامه ریزی و هدف گذاری را سه رکن اصلی موفقیت ایران خودرو عنوان و تصریح کرد:« مدیرانی که در کشور می توانند تاثیر گذار باشند اگر شناسایی و به آنها بها داده شود می توانند بزرگترین مشکلات را حل کنند که نمونه بارز آن را در مدیریت ارشد ایران خودرو ملاحضه می کنیم.»
وی افزود:« سه عامل در رشد و شکوفایی اقتصاد و صنعت منابع طبیعی، سرمایه و نیروی انسانی تاثیر گذار است؛ و در عصر امروز تاثیر گذارترین عامل نیروی انسانی است.»
گروسی بیان کرد:« به عنوان یک عضو کمیسیون صنایع و معادن از تلاش های مدیرعامل ایران خودرو که توانست این شرکت را به مرز سوددهی برساند تشکر می کنم و از وزیر صنایع و معادن نیز می خواهیم به این مدیران که سرمایه عظیمی برای صنعت کشور هستند، بیش از پیش بها دهد.»
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد:« مهندس نجم الدین توانست با هماهنگی و همدلی سایر مدیران ایران خودرو این مجموعه را به بهترین شکل هدایت کند.»
وی با اشاره به بازدیدی که از شرکت های \\\”مرسدس بنز\\\” و \\\”بی ام و\\\” در کشور آلمان داشته است، اظهار داشت:« برای نمونه تجهیزات سالن پرس شرکت ایران خودرو از سالن های پرس بسیاری از خودرو سازان دنیا پیشرفته تر است.»
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس حضور در بازراهای جهانی را عاملی مهم در پیشرفت صنعت خواند و گفت:« اگر بخواهیم در صنعت خودرو پیشرفت داشته باشیم باید به این مهم توجه کنیم و بازار های دنیا را برای صادرات خودرو مورد هدف قرار دهیم.»
گروسی در پایان خاطرنشان کرد:« ارتباطی که مدیرعامل ایران خودرو برای صادرات خودرو به کشور های دیگر برقرار کرده بسیار تاثیر گذار بوده و به همین سبب توانسته است که صادرات خوبی داشته باشد و با خودروهای هم کلاس خود رقابت ایجاد کند.»
تحقق ۷۲ درصد از سود ایران خودرو نتیجه یک انتخاب درست بود
: عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت:« انتخاب مدیرعامل ایران خودرو توسط وزیر صنایع و معادن انتخابی به جا بود، و انتخاب مدیرانی از بدنه ایران خودرو و سایپا برای هدایت این شرکت ها، عاملی مهم در موفقیت صنعت خودرو کشور است.»
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.