سرپرست وزارت صنایع و معادن:

خودروسازان گران‌ فروش جریمه می‌شوند

: سرپرست وزارت صنایع و معادن با تایید خبر جریمه یک خودروساز به دلیل افزایش قیمت غیرقانونی گفت: خودروساز نیز مانند هر تولیدکننده دیگری اگر از مسیر قانونی، درخواست‌هایش را مطرح نکرده و مصوبه نگیرد و افزایش قیمت دهد، شامل جریمه می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از فارس ، مهدی غضنفری شامگاه دیروز در جمع خبرنگاران بیان کرد: خودروساز نیز مانند هر تولیدکننده دیگری اگر از مسیر قانونی، درخواست های خود را مطرح نکرده و مصوبه نگیرد و نسبت به افزایش قیمت اقدام کند، شامل جریمه می شود.
وی در پاسخ به سؤالی در خصوص جریمه یک خودروساز افزود: موضوع جریمه این خودروساز صحت دارد.
سرپرست وزارت صنایع و معادن در ادامه در پاسخ به سؤالی در خصوص تعرفه خودرو تصریح کرد: موضوع تعرفه خودرو از موضوعاتی است که مجلس نیز در آن ورود داشته و در گذشته به صورت یک قانون درآمده بنابراین اگر قرار است مجدد تغییر تعرفه ای صورت گیرد باید مذاکره کلی با همه ذی نفعان صورت گیرد که چنین درخواستی وجود ندارد.
وی در خصوص قیمت سیمان توضیح داد: در بحث سیمان عدم عرضه آن مشمول حکم احتکار است و کار ساخت و ساز را با کندی مواجه می کند.
غضنفری عنوان کرد: در خصوص سیمان افزایش قیمت ممکن است مورد موافقت قرار گیرد و از طرفی نیز ممکن است مورد موافقت واقع نشود و عدم عرضه آن نوعی تخلف صنفی است و سازمان تعزیرات حکومتی برخورد می کند.
وی در ادامه با اشاره به پروژه های افتتاحی در هفته صنعت و معدن اظهار کرد: در هفته صنعت و معدن برای افتتاح ۴۶۴ پروژه در سراسر کشور برنامه ریزی کردیم و امروز نیز در استان قزوین افتتاح چند واحد صنعتی را در شهرک صنعتی کاسپین داشتیم.
سرپرست وزارت صنایع و معادن خاطرنشان کرد: جای خوشبختی است که استان قزوین به تدریج به سمت تولید محصولات با فناوری بالا می رود و این قابلیت را نشان داده که یک استان صنعتی و جذاب برای سرمایه گذاران است به طوریکه در یکی از واحدهایی که امروز شاهد افتتاح آن بودیم مشارکت سرمایه گذاران خارجی را نیز داشتیم.

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.