نمایشگاه خودرو دیترویت

تویوتا کمری؛ همچنان محبوب پس از هشت نسل

تویوتا کمری چند دهه است که در بین مردم محبوب است. اگرچه در سال‌های اخیر رقبای زیادی به این بخش از بازار وارد شده‌اند، اما همچنان کمری یک بازیگر غیرقابل انکار در بخش خودروهای سدان سایز متوسط است.

نمایشگاه خودرو دیترویت

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» ، نسل هشتم تویوتا کمری با یک سری به‌روزرسانی‌های افزایشی به نمایشگاه دیترویت رسیده است.

در نمای جلو کمری ۲۰۱۸ از زبان طراحی جدید لکسوس الهام گرفته شده و جلوپنجره دوکی شکل در این خودرو جلب توجه می‌کند.

درحالی‌که بسیاری از شرکت‌ها در صنعت خودرو از موتورهای بزرگ و پرحجم دوری کرده‌اند، تویوتا همچنان از این موتورهای استفاده می‌کند.

خودروساز ژاپنی دو نوع موتور ۲.۵ لیتری چهار سیلندر و ۳.۵ لیتری V۶ روی کمری جدید قرار داده و البته این خودرو در نسخه هیبریدی نیز عرضه خواهد شد.

موتور ۲.۵ لیتری در کنار یک گیربکس هشت دنده اتوماتیک ارائه خواهد شد ولی درباره گیربکس پیشرانه توربوشارژ هنوز اطلاعاتی در دست نیست.

کمری جدید روی پلتفرم جدید جهانی تویوتا ساخته شده و در شرایطی که خودرو بزرگتر شده، اما چابکی، راحتی و استحکام بیشتری نسبت به نسل قبلی دارد.

تویوتا مدعی است مهندسان این شرکت اولویت بیشتری برای عملکرد دینامیک قائل هستند.

در داخل خودرو از یک سیستم سرگرمی Entun۳ تویوتا استفاده شده که از اندروید اتو و اپل کارپلی در کنار ارتباط وای-فای برای حداکثر پنج دستگاه پشتیبانی می‌کند.

باب کارتر نایب رئیس ارشد فعالیت های خودرویی تویوتا گفت: کمری ۲۰۱۸ بی شک چشمگیرترین سدان سایزمتوسطی است که ما تا به امروز تولید کرده ایم.

کمری ۲۰۱۸ به احتمال زیاد تابستان ۲۰۱۷ روانه بازار خواهد شد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.