بعد از گذشت ۴ ماه؛

شورای سیاست‌گذاری خودرو امروز جلسه تشکیل می‌دهد

: بعد از ظهر امروز نشست شورای سیاست‌گذاری خودرو بعد از چهار ماه تاخیر برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از ایسنا، آخرین جلسه شورای سیاست گذاری خودرو اسفند پارسال با حضور وزیر پیشین صنایع و معادن تشکیل شده بود. حالا قرار است بعد از ظهر امروز اولین نشست امسال این شورا با حضور سرپرست این وزارتخانه برگزار شود.
دبیر انجمن خودروسازان هم از دستور جلسه امروز اطلاع ندارد و پیگیری ها برای تماس با صالحی نیا – دبیر شورای سیاست گذاری خودرو، هم نتیجه ای نداشته است، بنابراین مشخص نیست که در این جلسه چه مسائلی مطرح خواهد شد، اما ظاهرا آیین نامه فروش خودرو که در چند ماه گذشته در دست تدوین بوده، در دستور کار این جلسه قرار نگرفته است.
قبلا صالحی نیا در مورد علت تاخیر در برگزاری جلسه شورای سیاست گذاری خودرو که قرار بود به صورت منظم برگذار شود، گفته بود که ازآنجا که این شورا تنها جنبه مشورتی دارد، وزرات خانه می تواند هر زمان که خواست جلسه شورا را تشکیل دهد و در برگزاری جلسه های آن تاخیری رخ نداده است.
این در حالی است که جلسات این شورا در سال گذشته معمولا هفته ای یک بار برگزار می شد.

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.