به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، محصول جدید مدیران خودرو، خودرویی ایدهآل برای نسل جوان بازار ایران است. X۲۲ با پیشرانه ۱.۵ لیتری ۱۰۵ اسب بخاری و در دو مدل با گیربکس ۵ سرعته دستی یا ۴ سرعته اتوماتیک قابل عرضه به مشتریان است.پیشرانه این خودرو با بهرهگیری از تکنولوژی زمانبندی متغیر سوپاپها مصرف سوخت ترکیبی این مینیکراس ۱.۲ تنی را برای مدل دستی و اتوماتیک به ترتیب به ۵.۹ و ۶.۱ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر میرساند.
X۲۲ در تیپ نرمال با گیربکس دستی ۵۶.۷ میلیون تومان قیمت گذاری شده است و قیمت آن با گیربکس دستی در تیپ اسپرت به ۵۸.۲ میلیون تومان می رسد.مدل اتوماتیک نیز در تیپ نرمال و اسپرت به ترتیب ۶۴.۷ و ۶۶.۲ میلیون تومان قیمت دارد.هر ۴ تیپ این کراس اوور جدید با پیش پرداخت ۱۴ تا ۱۶.۵ میلیون تومان و بازپرداخت مابقی قیمت در اقساط ۱۲ ، ۱۸ یا ۲۴ ماهه هم اکنون قابل انتخاب هستند.
نمایشگاه خودرو اصفهان ۹۵ (۱۷)
گزارش ویدئویی رونمایی X۲۲ در نمایشگاه خودرو اصفهان
شرکت مدیران خودرو با رونمایی از مدل X۲۲ در نمایشگاه خودرو اصفهان ، گزینه ای جدید در کلاس خودروهای کراس اوور با برند ام وی ام را به بازار معرفی کرد.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.
درد دل معلول جسمی حرکتی و بیمار تنفسی با مدیران خودروساز و واردکنندکان خودرو
ننگ بر خودروسازانی که افراد معلول کشورش پیاده و افراد سالم سواره هستند
ننگ بر خودروسازانی که برای افراد معلول کشورش شرایط آسانی برای خودرو دار شدنشان در نظر نمیگیرد
ننگ بر خودروسازی که پول در الویت است تا آسایش و آرامش معلول کشورش
از مسئول سایت تقاضا دارم با توجه به حس همنوعی و انساندوستی و برای حمایت از معلولین منتشر نماید
با تشکر