راه موقتا مسدود شد

ریزش بهمن در محور کرج- چالوس

مدیر راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان البرز از مسدود شدن جاده چالوس به دلیل ریزش بهمن خبر داد.

ریزش بهمن در محور کرج- چالوس

به گزارش  پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان  عباس صفری مدیر راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان البرز اظهار داشت : این سقوط بهمن در محدوده کندوان دراستان مازندران رخ داده و تا اطلاع بعدی مسیر مسدود خواهد بود.

وی ادامه داد: این حادثه هیچ گونه خسارات و تلفاتی نداشته و راهداران در حال بازگشایی این مسیر پرتردد هستند.

سازمان هواشناسی روز گذشته اعلام کرد  با توجه به افزایش دما سقوط بهمن در محورهای کوهستانی از جمله جاده کرج – چالوس دور از انتظار نیست.

گفتنی است جاده کرج – چالوس به عنوان یکی از مسیرهای پرتردد و گردشگری کشور طی ۲۰ روز گذشته براثر بارش برف سنگین و سقوط بهمن ۵ بار مسدوده شده است .

لازم به ذکر است جاده چالوس به علت حجم بالای مسافرت‌ها روزهای پایانی هفته یک طرفه می شود.

برچسب‌ها

فرم ارسال نظر

نظر شما پس از بررسی توسط تیم تحریریه منتشر می‌شود.

نظر خود را بنویسید. لطفاً محترمانه و مرتبط با مطلب باشد.