نیسان تینا با کیفیت ترین خودرو ساخت داخل شد

: در آخرین بررسی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران خودرو نیسان تینا در گروه سواری و وانت کاپرا در گروه وانت عنوان باکیفیت‌ترین خودروهای داخلی را از آن خود کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از ایسنا در گروه خودروهای سواری بعد از نیسان تینا، خودروهای نیو مزدا ۳ و نیسان ماکسیما کیفی ترین خودروهای داخلی شناخته شدند. همچنین X۱۳۱ پارس خودرو، سایپا X۱۳۲، سایپا X۱۳۱ و پژو روآ سال بی کیفیت ترین خودروهای داخلی در تیرماه امسال شناخته شدند.
در گروه سواری در بخش فنربندی، تعلیق و فرمان، ام.وی.ام ۵۳۰ بیشترین نمره منفی را گرفت. در بخش موتور و انتقال قدرت، پژو روآ سال بیشترین نمره را منفی گرفت. در بخش ترمز، سایپا X۱۳۲ بیشترین نمره را منفی گرفت. در بخش تجهیزات الکتریکی، سایپا X۱۳۱ حائز بیشترین نمره منفی شد. در بخش تزئینات داخلی و خارجی پژو روای سال بیشترین نمره منفی را کسب کرد. در بخش صداهای غیرعادی، ام.وی.ام ۱۱۰ و پژو ۴۰۵ خراسان بدترین وضعیت را داشتند.
در بخشهای بدنه، نفوذ آب و رنگ نیز به ترتیب سایپا X۱۳۱ پارس خودرو، سایپا X۱۳۱ و سایپا X۱۳۱ پارس خودرو بیشترین نمره منفی را گرفتند.
اما در گروه وانت در بخش فنربندی، تعلیق و فرمان، وانت نیسان سی.ان.جی؛ در بخش موتور و انتقال قدرت، وانت پیکان تبریز؛ در بخش ترمز، وانت دیزل زامیاد؛ در بخش تجهیزات الکتریکی، وانت پیکان تبریز؛ در بخش تزئینات داخلی و خارجی، وانت مزدا دوکابین؛ در بخش صداهای غیرعادی، وانت پیکان تبریز؛ در بخش بدنه، وانت مزدا دوکابین؛ در بخش نفوذ آب، وانت مزدا دوکابین و در بخش رنگ، وانت پیکان تبریز بیشترین نمره منفی را گرفتند.
در تیر ماه امسال در مجموع ۲۲ مدل خودرو سواری و شش مدل وانت مورد ارزیابی کیفی قرار گرفتند که هیچ خودرویی در سطح غیرقابل قبول ارزیابی نشد و سطح کیفی همه خودروها از حداقل قابل قبول بالاتر بود.

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.