معاون وزیر راه و شهرسازی:

زیرساخت‌های راه و شهرسازی با کمک بخش خصوصی باید ارتقا یابد

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: باید با کمک و توان بخش خصوصی زیرساخت های این حوزه را ارتقا دهیم.

به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو» به نقل از ایسنا، امیر امینی در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل راه و شهرسازی استان خراسان شمالی اظهار کرد: به منظور بهبود اقتصاد شهر باید راه و شهرسازی و حمل و نقل با یکدیگر کار کنند و دست به دست هم بدهند تا با کمک و توان بخش خصوصی زیرساخت ها ارتقا یابد.

وی ادامه داد: وزارت راه و شهرسازی بیش از ۱۳ مبحث مهم در کشور را هدایت می کند و هدایت این سیستم به تشکیلات منسجم و کاربردی نیاز دارد، بنابراین رهبری و مدیریت نقش مهمی را در این موضوع ایفا می کند.

امینی یادآورشد : با توجه به اینکه مقام معظم رهبری امسال را سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نامگذاری کرده اند ما نیز باید با تلاش و جدیت بیشتر به توسعه در عمق برسیم.

وی با اشاره به محور بجنورد به جنگل گلستان، عنوان کرد: این محور یکی از مهمترین پروژه ها و کریدور شماره چهار توسعه بوده که یک شریان حمل و نقلی است.

امینی خاطر نشان کرد: در ساخت این محور، بخش هایی دارای موانع است که با اتخاذ تمهیدات خاص این محور را باید توسعه دهیم.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.