پک باتری مرسدس-بنز با مصرف خانگی

مرسدس- بنز برای رقابت با تسلا و پاوروال‌های(powerwall) این شرکت یک منبع انرژی پاک را در انگلیس به بازار عرضه کرد.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» ،  خودروسازان جهانی اخیرا سراغ تولید منابع انرژی پاک رفته‌ و تلاش می‌کنند بهینگی خودروهای برقی خود را افزایش دهند.

در این بین برخی شرکت‌ها از خودروسازی فراتر رفته‌ و منابع انرژی برای مصارف خانگی طراحی کرده‌اند.

چندی پیش تسلا از طرحی در این زمینه موسوم به "پاور وال" رونمایی کرد و حالا مرسدس بنز با منبع انرژی پاک خود وارد خانه‌های کاربران شده است.

پک‌های باتری مرسدس- بنز، مبتنی بر سلول‌های لیتیوم- یونی بوده و علاوه بر مصارف معمول، برای ذخیره انرژی حاصل از پنل‌های خورشیدی و توربین‌های بادی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند.

هر پک ۲.۵ کیلووات‌ساعت انرژی تولید می‌کند و کاربران می‌توانند با توجه به نیازهایشان تا ۸ پک را مورد استفاده قرار داده و مجموعا از ۲۰ کیلووات‌ساعت انرژی استفاده کنند.

بر خلاف پاور وال‌های تسلا که در ظرفیت‌های ۷.۵ و ۱۰ کیلووات‌ساعت عرضه شده و حداکثر ظرفیت آنها ۵۸ کیلووات‌ساعت است، قابلیت جداشونده بودن پک‌های مرسدس به زیبایی و سهولت استفاده از آنها می‌افزاید

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.