از سوی شرکت دهکده جهانی صورت گرفت

رونمایی از اولین کارخانه سیستم‌های مولتی‌مدیا و هوشمند خودرو در خاورمیانه

: شرکت دهکده جهانی در سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال برای اولین بار از کارخانه سیستم‌های مولتی‌مدیا و هوشمند خودرو در منطقه ویژه اقتصادی فرودگاه پیام رونمایی کرد تا با این کار به تولید و اشتغال کمک شایانی کرده باشد.

از سوی شرکت دهکده جهانی صورت گرفت

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» ، این مجموعه با سرمایه دو میلیون پانصد هزار دلار و سرمایه در گردش ۳میلیون دلار جمعا به مبلغ پنج میلیون پانصد هزار دلار سرمایه‌گذاری تاسیس شده است و صادرات این محصولات ۵ میلیون دلار محاسبه شده است.
مهندس علی حیدری مدیرعامل شرکت دهکده جهانی که تاکنون دو اختراع به ثبت رسانده که یکی از این اختراعات گرمکن صندلی است که در خودروهای سوزوکی مورد استفاده قرار گرفته در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری "عصرخودرو" عنوان کرد:"در فاز اول تولید سالانه ۱۰۰ هزار دستگاه را در برنامه خود قرار داده‌ایم که در فاز دوم این عدد به ۱۵۰ هزار دستگاه افزایش خواهد یافت. همچنین در فاز اول ۲۰۰ نفر نیروی تحصیل کرده در مساحت ۹۰۰ مترمربع مشغول به کار شده‌اند و در فاز دوم که طی شش ماه آینده اجرایی خواهد شد ۶۰۰ نفر نیروی کار و۲۰۰۰ مترمربع فضا برای آن‌ها آماده‌سازی خواهیم کرد."
حیدری در خصوص سیاست‌های شرکت گفت:"از آنجا که چین حرف اول را در سیستم‌های الکترونیکی می‌زند سعی کردیم که سیاست‌های آن‌ها را شناسایی و در اینجا پیاده‌سازی کنیم تا بتوانیم با تولید این محصولات قیمت تمام شده کمتری نسبت به مشابه چینی آن و ۱۰ درصد کیفیت بالاتر از آن‌ها در آوریم."
مدیرعامل دهکده جهانی به سابقه شرکت اشاره کرد و گفت:"این مجموعه با سابقه یک دهه حضور در بازار سیستم‌های مولتی‌مدیا و هوشمند خودرو از سال ۹۴ تصمیم گرفت تا با تولید این محصولات بتواند گام مهمی در عرصه تولید و اشتغال بردارد و محصولی تولید کند که در بازار رقابتی از نظر قیمت و کیفیت حرف اول را بزند."
وی افزود:"در مجموعه ما کیفیت و قیمت مناسب در کنار خدمات پس از فروش درست که برای محصولات تا دو سال گارانتی تعویض در نظر گرفته شده نشان می‌دهد که این مجموعه برای رقابت پا به عرصه تولید گذاشته است و نیاز به حمایت از سوی دولتمردان را دارد."
حیدری در مورد تنوع محصولات تولیدی افزود:"در حال حاضر تولید مولتی‌مدیای خودرو برلیانس، پژوپارس و پژو۴۰۵، هایما۷، سوزوکی و سمند را انجام می‌دهیم و طراحی و تولید مولتی‌مدیای L۹۰ را تا قبل از نیمه اول سال انجام خواهیم داد. همچنین تمامی نقشه‌های GPS شرکت مدیران خودرو را مجموعه دهکده جهانی انجام داده است."
مدیرعامل دهکده جهانی در پایان به همکاری با خودروسازان داخلی و خارجی اشاره کرد و گفت:"برنامه شرکت این است تا با تمام خودروسازان داخلی و خارجی بتواند همکاری داشته باشد. همچنین برنامه‌ای برای شرکت‌های تاکسیرانی ارسال شده است تا تمام امکانات روی گوشی موبایل به مولتی‌مدیای داخل خودرو انتقال داده شود."
وی در پایان افزود:"علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه محصولات شرکت دهکده جهانی می‌توانند به وبسایت ما به آدرس otolux.ir مراجعه کنند."

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.