هیوندای کرمان نیامده صدر نشین شد

عصرخودرو: عصرخودرو: گزارش اردیبهشت ماه نشان می دهد هیوندای i۱۰ و i۲۰ در بدو ورود به فهرست بررسی خودروها از سوی سازمان بازرسی و کیفیت توانست رتبه های نخست را به خود اختصاص دهد.

هیوندای کرمان نیامده صدر نشین شد

به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو» بر اساس اعلام ISQI، در اردیبخشت ماه خودرو های مزدا۳، گرندویتارا، هیوندای i۱۰  و i۲۰، کیا سراتو تولید سایپا، رنو ساندرو، تندر۹۰ اتوماتیک و  پارس تندرتوانستند با کسب چهارستاره کیفیت، بالاترین رتبه را در بازه های قیمتی خود به دست آوردند.
گفتنی است در این لیست شاهد حضور هیوندای i۱۰ و i۲۰ برای نخستین بار در این لیست هستیم، خودرو هایی که تولید آن ها به تازگی آغاز شده است و در آغاز کار توانستند بالاترین سطح کیفی را از آن خود کنند. به علاوه در این لیست شاهد حضور تندر۹۰ اتوماتیک و پارس تندر هستیم، خودرو هایی که با افزایش یک پله ای نسبت به ماه پیش، در رده چهارستاره ها جای گرفته اند.

برچسب‌ها

فرم ارسال نظر

نظر شما پس از بررسی توسط تیم تحریریه منتشر می‌شود.

نظر خود را بنویسید. لطفاً محترمانه و مرتبط با مطلب باشد.