تصاویر لو رفته از بنز کلاس A جدید با فناوری خودران (+عکس)

: مرسدس بنز برنامه تست نسل جدید کلاس A را که به گفته برخی از منابع آگاه با الهام از کلاس لوکس S با فناوری‌های نیمه خودران ارائه می‌شود را همچنان ارائه می‌دهد.

به گزارش  پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از عصر ایران ، استفاده از سامانه‌هایی مانند نگه‌دارنده بین خطوط و کنترل کروز تطبیقی در این بنز بخشی از فناوری‌های این اتومبیل را تشکیل می‌دهند.

طرح این خودرو تحت تاثیر مدل مفهومی کلاس A بوده و با چراغ‌های کشیده‌تر و جلو پنجره پهن‌ تهاجمی‌تر به نظر می‌رسد. فاصله بین دو محور در این خودرو کشیده‌تر شده و انحنای سقف افزایش یافته است تا با این تغییرات شاهد یک توسعه کاربردی در خودرو باشیم.

منابع آگاه در خصوص این خودرو گفته اند که مواد به کار رفته در فضای داخلی این بنز از جنس اعلاء بوده و از آخرین سامانه اطلاعات و سرگرمی مرسدس بهره می‌برد. احتمالا روی داشبورد این خودرو شاهد یک صفحه نمایش بزرگ و یکپارچه با تنظیمات بالا هستیم که به صورت یکپارچه روی کلاس A اجرایی خواهد شد. از آنجا که این خودروی بنز یکی از رقیبان سرسخت آئودی به محسوب خواهد شد در طرح‌های اولیه کابین وسواس و دقت نظر زیادی ملاحظه شده است.

مدل ۲۰۱۸ کلاس A با یک موتور هیبریدی- بنزینی و پلاگین ارائه خواهد شد که بخش الکتریکی می‌تواند خودرو را تا ۵۰ کیلومتر جابه‌جا کند.

انتظار می‌رود یک نسخه هاچبک از این بنز خروجی برابر ۴۰۶ اسب بخار داشته باشد تا سرسختانه به مصاف RS۳ آئودی رود.

کانسپت‌های مفهومی این کلاس نیز برای مقابله با آئودی A۳ و سدان بی‌ام‌و سری ۲ خلق خواهند شد. برخلاف نسخه‌های استاندارد ین خودرو با قابلیت محرک ۴ماتیک چهارچرخ ارائه می‌شود.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.