سازمان ملی ایمنی حمل و نقل آمریکا:

راننده جان باخته در تصادف تسلا مدل S به هشدار توجه نکرده است

راننده ای که سال گذشته بر اثر تصادف حین استفاده از سیستم نیمه خودران خودروی تسلا مدل S جان خود را از دست داد به رغم هشدارهای مکرر خودرو دستش را برای مدت طولانی از روی فرمان برداشته بوده است.

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرور»، سازمان ملی ایمنی حمل و نقل آمریکا(NTSB) در گزارشی ۵۰۰ صفحه ای از یافته هایش درباره مرگ جاشوآ براون راننده خودروی تسلا مدل S در فلوریدا منتشر کرد. خودروی مدل S براون در حال اتوپایلوت با یک کامیون برخورد کرد و وی کشته شد.

این در حالیست که کیلی سولپریزو سخنگوی تسلا از اظهارنظر درباره گزارش هیئت ایمنی حمل و نقل ملی آمریکا خودداری کرد. این شرکت در سال ۲۰۱۶ اعلام کرد که اتوپایلوت به راننده اجازه نمی‌دهد که از مسئولیت رانندگی شانه خالی کند.

جک لندسکرونر وکیل خانواده براون اعلام کرد که این خانواده هیچ اقدام قانونی علیه تسلا انجام نداده و هنوز در حال بررسی گزارش NTSB است.  

 

 

 

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.