تحویل ۲۷۰ خودروی امدادی تا پایان سال به ناوگان هلال احمر

دبیرکل جمعیت هلال‌ احمر جمهوری اسلامی ایران ازتحویل ۲۷۰ خودرو امدادی تا پایان سال به ناوگان هلال احمر استان‌ها خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا،  مصطفی محمدیون در دیدار با استاندار لرستان اظهار کرد: قرار است سهمی از خودروهای امدادی که به استان‌ها تحویل داده شود را برای استان لرستان در نظر می‌گیریم.

وی با اشاره به وجود بالگرد در لرستان گفت: این بالگرد در مواقع آتش‌سوزی‌ها بدون نیاز به اخذ مجوز مرکز در کمک به اطفای حریق فعالیت می‌کند.

محمدیون با اشاره به اجرای طرح خادم در بحث آموزش‌های مورد نیاز حوزه امداد و نجات اظهارکرد: مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان اجرای این طرح را در استان موفقیت‌آمیز اعلام کرد و ما هم کمک‌هایی برای گسترش این طرح‌ها اجرا خواهیم کرد.

دبیرکل جمعیت هلال احمر درباره زمینی که در شهرستان ازنا قرار دارد، تصریح کرد: مساحت این زمین ۱۷۰ هکتار و محل بسیار خوبی برای تامین درآمد پایدار جمعیت هلال احمر لرستان است که باید طرح اقتصادی مناسب برای این منطقه تهیه شود.

محمدیون در پایان گفت: در بحث پایگاه‌ها کمک می‌کنیم و به‌زودی چند دستگاه موتور تریلر نیز به لرستان تحویل داده می‌شود.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.