تهدید ترامپ توخالی بود؟!

صادرات خودرو مکزیک به آمریکا به سطحی بی‌سابقه رسید

در حالیکه چندین ماه از تهدید دونالد ترامپ علیه خودروسازان جهانی می‌گذرد، صادرات خودرو مکزیک در ماه ژوئن به مدد افزایش صادرات به آمریکا به یک سطح بی سابقه رسیده است.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو»  به نقل از رویترز،  انجمن صنعت خودرو مکزیک(AMIA) اعلام کرد: صادرات خودرو این کشور در ماه ژوئن نسبت به دوره مشابه سال قبل ۱۲ درصد و همچنین تولید خودرو ۴.۹ درصد افزایش یافته است.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در ابتدای شروع تصدی اش اعلام کرده بود که اگر خودروسازان جهانی حاضر در مکزیک بخواهند از این کشور به آمریکا خودرو صادر کنند باید تعرفه های گمرکی ۳۵ درصدی بپردازند. ترامپ این تهدید را با هدف رونق تولید و ایجاد اشتغالزایی در آمریکا اعلام کرد.

بنا به اعلام AMIA، کارخانه های خودروسازی در مکزیک در ماه ژوئن ۳۳۴ هزار و ۶۰۶ دستگاه خودرو تولید و از این تعداد ۲۷۶ هزار و ۶۲۶ دستگاه را صادر کردند.

صادرات خودرو مکزیک به آمریکا، بزرگترین شریک تجاری مکزیک،  در ماه ژوئن به ۲۱۵ هزار و ۲۳۵ دستگاه رسید که تقریبا ۱۶ درصد افزایش نشان می‌دهد.

صادرات خودرو مکزیک به آمریکای لاتین ۶.۷ درصد و به اروپا ۰.۶ درصد کاهش یافته در حالیکه صادرات به آسیا تقریبا ۶۴ درصد افزایش نشان می‌دهد.

مکزیک حدود یک پنجم تولید خودرو در آمریکای شمالی را به خود اختصاص می‌دهد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.