با خرید یک استارتاپ هوانوردی

دایملر هم به جمع توسعه دهندگان خودروی هوایی پیوست

: بازار آینده نگرانه تاکسی‌های هوایی با حضور یک استارت‌آپ آلمانی ابعاد تازه ای پیدا کرده است.

دایملر هم به جمع توسعه دهندگان خودروی هوایی پیوست

با خرید یک استارتاپ هوانوردی

به گزارش پایگاه خبری« عصرخودرو» ، شرکت دایملر(مالک مرسدس-بنز) و شرکایش بیش از ۲۹ میلیون دلار در یک استارت‌آپ فعال در صنعت هوانوردی به نام "ولوکاپتر(Volocopter) سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

"ولوکاپتر" قصد دارد از این سرمایه برای توسعه خودروهای هوایی الکتریکی و خودران و فتح بازار تاکسی‌های هوایی در آینده استفاده کند. سامانه   Volocopter ۲Xدارای ۱۸ ملخ است و حداکثر سرعت هوایی آن ۱۰۰ کیلومتر در ساعت است و بدون حضور خلبان، دو مسافر را جابجا می‌کند.

ولوکاپتر اعلام کرده آزمایش‌های جدیدی را با همکاری اداره راه و ترابری دبی بر روی این تاکسی هوایی خودران در سه ماهه چهارم سال ۲۰۱۷ انجام خواهد داد. انتظار می‌رود فرآیند تست و کسب مجوز برای تردد این وسیله نقلیه هوایی پنج سال طول بکشد.

این تاکسی هوایی قادر است با یک بار شارژ ۲۷ دقیقه پرواز کند و از ۹ بسته باتری لیتیوم-یونی بهره می‌برد. حداکثر زمان لازم برای شارژ باتری‌های این وسیله پرنده ۱۲۰ دقیقه است.

 

برچسب‌ها

فرم ارسال نظر

نظر شما پس از بررسی توسط تیم تحریریه منتشر می‌شود.

نظر خود را بنویسید. لطفاً محترمانه و مرتبط با مطلب باشد.