۸ کشته و زخمی بر اثر واژگونی پژو پارس

به گفته مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر کرمان یک دستگاه پژو پارس در میدان بیرم‌آباد واژگون شد که در پی آن ۸ نفر کشته و زخمی شدند.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایلنا،  «علی عسکری» با بیان این مطلب گفت: صبح امروز ۲۷ مردادماه در ساعت ۴ و سه دقیقه یک دستگاه پژو پارس در میدان بیرم‌آباد که مسیر حرکت آن ماهان به کرمان بود، واژگون شد.

وی از اقدامات سازمان آتش‌نشانی سخن به میان آورد و ادامه داد: سریعاً یک دستگاه خودرو مجهز به تجهیزات امداد و نجات به همراه تیم تخصصی نجات و یک دستگاه خودرو اطفاء حریق به‌علت احتمال حریق خودرو به محل اعزام شد.

مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر کرمان از کشته و زخمی شدن ۸ نفر در این حادثه خبر داد و خاطرنشان کرد: متأسفانه در این حادثه یک نفر از سرنشینان خودرو کشته و ۷ نفر دیگر به شدت مصدوم شدند و به‌علت شدت حادثه مصدومان داخل خودرو محبوس بودند که توسط پرسنل سازمان آتش‌نشانی از خودرو خارج و به عوامل اورژانس تحویل داده شدند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.