خودرویی ها در بازار سرمایه / ۳۱ مرداد ۹۶

عقب نشینی ۱۰۵ واحدی شاخص گروه خودرو

امروز سه شنبه آخرین روز کاری مردادماه، شاخص گروه خودرو درجا زد و گروه با معاملاتی کم رمق به کار خود پایان داد.

به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو» ، طی معاملات امروز شاخص کل گروه با افت ۱۰۵ واحدی در مدار ۱۸ هزار و ۷۸ واحد ایستاد.
در این روز ارزش معاملات گروه بالغ بر ۹۹ میلیارد ریال شد که ناشی از دست به دست شدن ۶۹ میلیون و ۷۷۸ هزار سهم خودرویی در ۶ هزار و ۷۲۹ نوبت معاملاتی بود.
امروز نماد ورنا به دلیل تعدیل منفی ۵۷ درصدی در اولین بودجه سال مالی شهریور ۹۷، متوقف شد، همچنین در این روز سه نماد قطعه ساز خموتور، خپویش و خفنر بی توجه به جو گروه با رشد ۵ درصدی صف خرید تشکیل دادند.
طی معاملات روز جاری نماد خودرو همچنان با افت جزئی مواجه شد و در قیمت پایانی ۲,۴۵۲ ریال به کار خود خاتمه داد، مابقی نمادها نیز در حوالی صفر مثبت یا متعادل منفی بودند.
به این ترتیب، آخرین روز مردادماه نیز بدون بازگشایی سایپا به پایان رسید و گروه به معاملات فرسایشی خود در غیاب لیدر ادامه داد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.