دعوای خودرویی بین آمریکا و ژاپن

: آمریکا از دولت ژاپن به دلیل محدودیت قائل شدن برای حضور برخی از خودروهای تولیدی این کشور در برنامه اعطای مشوق به خریداران خودرو در این کشور به شدت انتقاد کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از ایسنا، دولت ژاپن قصد دارد دور جدیدی از اعطای مشوق های خرید به خریداران خودرو را در این کشور آغاز کند، با این وجود تعدادی از محصولات تولید خودروسازان آمریکا جایی در اجرای این برنامه ندارند.
دولت ژاپن اعلام کرده که برخی محصولات تولید آمریکا کیفیت لازم را برای حضور در این برنامه ندارند.
از سوی دیگر نماینده تجاری آمریکا نیز با انتقاد از اقدام دولت ژاپن به خاطر حذف برخی از محصولات تولیدی این کشور از لیست حمایتی خود عنوان کرد: «لیست حمایتی دولت ژاپن شامل خودروهای کم مصرف می شود که در این محصولات آمریکایی نیز سهمی دارند، اما دولت ژاپن این سهم را به طور کامل نادیده گرفته است.»
ران کرک افزود: «واقعا از تصمیم دولت ژاپن ناامید شده ایم.»
به گزارش خبرگزاری فرانسه، ژاپن در سال ۲۰۰۸ میلادی بیش از دو میلیون دستگاه خودرو و بارکش سبک به آمریکا صادر کرد، اما در عوض تنها ۱۲ هزار و ۱۸۱ دستگاه از این کشور وارد کرد.

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.