به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» ، شاخص گروه خودرو امروز با افت ۱۷۰ واحدی در ارتفاع ۱۶ هزار و ۵۰۸ واحد قرار گرفت، طی داد و ستدهای این روز سهامداران تعداد ۱۰۶ میلیون سهام خودرویی به ارزش معاملاتی ۱۲.۳ میلیارد تومان در ۹ هزار نوبت معاملاتی جا به جا کردند.
روز جاری سایپا، لیدر خودرویی ها با افت ۱.۷۵ درصدی در قیمت ۱,۱۲۶ ریال به معاملات خود پایان داد، خودرو صفر مثبت در قیمت ۲,۳۵۸ ریال بود، مابقی نمادها نیز اکثرا متعادل منفی بودند.
در این بین نماد خکمک، خرینگ و خپویش صف خرید کوچکی داشتند و با رشد ۵ درصدی قیمت معاملاتی سبزترین نمادهای گروه بودند، اما نهایتا خرینگ صف خود را عرضه کرد.
در مقابل خموتور با افت ۵ درصدی و صف فروش خود به همراه خلنت با افت ۴.۵ درصدی جزو منفی ترین نمادهای امروز بودند.
در مجموع به نظر می رسد گروه خودرو پس از ریزش های سنگینی که تجربه کرد به پایان اصلاح نزدیک شود، با این حال هنوز از منظر تکنیکالی نشانه ای از برگشت گروه وجود ندارد.
خودرویی ها در بازار سرمایه /۲۰ شهریور ۹۶
خودرویی ها در میانه کانال ۱۶ هزار واحدی
گروه خودرو که پس از توقف سایپا معاملات فرسایشی داشت، با بازگشایی این نماد معاملات به مراتب منفی تری را دنبال کرد به طوریکه کانال ۱۸ و پس از آن ۱۷ هزار واحدی خود را از دست داد و اکنون در میانه کانال ۱۶ هزار واحد ایستاده است.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.