رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه خبر داد:

فعالیت ۱۳۳ واحد برای کنترل ترافیک شهری در ایام اربعین

رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه گفت: ۷۱ واحد گشت خودرویی و ۶۲ واحد گشت موتوری همزمان با ایام اربعین حسینی برای پوشش ترافیکی شهرهای استان به کارگیری می شوند.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از مهر ، سرهنگ فضل الله شیری  اظهار داشت: کارکنان پلیس راهور به صورت شبانه روزی بر ترافیک شهرهای مسیر زوار  نظارت و کنترل خواهند داشت.

وی با اعلام اینکه پارکینگ های مناسبی در قصرشیرین ایجاد شده است، خاطرنشان کرد: زائران ضمن استفاده از این پارکینگ ها، چینش مناسب را نیز در نظر بگیرند تا افراد بیشتری بتوانند از آن ها استفاده کنند.

رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه ادامه داد: ازدحام بیش از حد وسایل نقلیه در داخل شهر، منجر به ایجاد مشکل می شود و در صورت پارک کردن در حاشیه خیابان ها و محل های غیر  مجاز احتمال حمل با جرثقیل وجود دارد.

سرهنگ شیری با بیان اینکه زائران بهتر است از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنند، گفت: موکب داران فعالیت های خود را با هماهنگی پلیس انجام دهند و از ایجاد موکب در مکان هایی که باعث ایجاد ترافیک می شود، بپرهیزند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.