به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو»، در بازار امروز شاخص گروه خودرو با رشد ۳۹ واحدی در ارتفاع ۱۶ هزار و ۴۵۰ واحد قرار گرفت.
در این روز ارزش معاملات گروه بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان شد که از جابه جایی ۸۲ میلیون ورقه سهم خودرویی در ۷.۵ هزار نوبت معاملاتی خبر میداد.
گفتنی است، طی معاملات امروز با توجه به قرار داشتن اکثر نمادهای گروه خودرویی در سطوح حمایتی شاهد افزایش تقاضای هرچند اندک گروه بودیم که موجب نمایان شدن نوسانات مثبت شد.
امروز خساپا در قیمت ۱۰۱ تومان پایانی با رشد ۰.۳ درصدی و خودرو در قیمت ۲۵۸.۷ تومان با افت ۰.۳ درصدی به معاملاتشان خاتمه دادند.
از طرفی دو نماد خزر و خچرخش در حاشیه مثبت کامل صف خرید بودند که خزر در لحاظات آخر صف خود را عرضه کرد. در مقابل خموتوربا افت تقریبا ۵ درصدی و صف فروش قرار داشتف مابقی نمادها نیز معاملاتی متعادل را پشت سر گذاشتند.
خودرویی ها در بازار سرمایه / ۸ آذر ۹۶
تحرکات مثبت جزئی گروه خودرو در سطوح حمایتی
امروز شاهد تحرکات مثبت جزئی در گروه خودرو بودیم، نمادهای اصلی حوالی صفر تابلو بودند.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.