در آستانه روز جهانی معلولان؛

چراغ‌های ۲ تقاطع شهر زنجان گویا شد

مدیر ترافیک و حمل و نقل شهرداری زنجان با اشاره به اینکه چراغ‌های راهنمایی و رانندگی دو تقاطع شهر زنجان گویا شده است، گفت: گویاسازی تقاطع‌های شهر زنجان در صورت بازخورد مثبت شهروندان ادامه پیدا می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از فارس, سمانه شاددل اظهار کرد: تسهیل عبور و مرور خودرو و پیاده از مهم‌ترین اهداف شهرداری زنجان است.

وی با اشاره به اینکه یکی از اقدامات ابتکاری انجام شده توسط شهرداری زنجان در راستای تسهیل حمل و نقل عمومی گویاسازی تقاطع‌های شهر زنجان است، بیان کرد: این طرح به پیشنهاد واحد حمل و نقل و ترافیک شهرداری در دست اجرا است.

مدیر ترافیک و حمل و نقل شهرداری زنجان با اشاره به اینکه گویاسازی تقاطع‌های زنجان به منظور مناسب‌سازی برای معلولان انجام می‌شود، اضافه کرد: با تغییر رنگ چراغ راهنمایی و رانندگی صدایی برای اطلاع افراد به صدا درمی‌آید.

شاددل با اشاره به اینکه برای چراغ سبز یک موزیک پخش شده و یک موزیک مناسب برای چراغ قرمز به صدا درمی‌آید، عنوان کرد: با به صدا درآمدن موزیک، فرد نابینا به راحتی می‌تواند از رنگ فعال چراغ اطلاع پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر چراغ‌های تقاطع سبزه میدان و چهارراه سعدی گویا شده است، ادامه داد: بسته به بازخورد شهروندان سایر چراغ‌های راهنمایی و رانندگی تقاطع‌های شهری نیز گویا می‌شود.

مدیر ترافیک و حمل و نقل شهرداری زنجان با اشاره به اینکه دو تقاطع مذکور توسط سه جوان زنجانی گویا شده است، عنوان کرد: این تولیدات ۱۰۰ درصد ایرانی و تولید داخل استان زنجان بوده و در حدود ۳۰ میلیون ریال هزینه شده است.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.