قصر متحرک به نمایشگاه خودروی دیترویت می‌رود +عکس

اگرچه مشاهده تصاویر اینترنتی خودروی نیم میلیون دلاری رولزرویس فانتوم ۲۰۱۸ خالی از لطف نیست، اما مطمئناً بررسی این خودرو از نزدیک لذتی دیگر دارد.

قصر متحرک به نمایشگاه خودروی دیترویت می‌رود +عکس

 به گزارش  پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل ازجام جم آنلاین، اکنون پس از رونمایی این خودرو، رولزرویس قصد دارد تا در نمایشگاه اتومبیل دیترویت ۲۰۱۸ این قصر متحرک را به نمایش عمومی بگذارد.

نسل جدید رولزرویس فانتوم براساس پلتفرم جدیدی که نام "معماری لوکس" بر آن نهاده شده، به خط تولید آمده و ضمن بهره‌گیری از ویژگی تمام آلومینیومی که موجب کاهش وزن اتومبیل می‌گردد، این فناوری در آینده روی تمامی خودروهای این شرکت پیاده خواهد شد.

فانتوم جدید از همان پیشرانه ۱۲ سیلندر با آرایش V سابق خود بهره می‌برد که ۶.۷۵ لیتر حجم دارد و علاوه بر وجود ۲ توربوشارژ، مهندسان ب‌ام‌و توانسته‌اند نیروی تولید آن را به بیش از ۵۶۰ اسب‌بخار و ۹۰۰ نیوتن‌متر افزایش دهند.

علاوه بر این تفاسیر جعبه‌دنده خودرو نیز به GPS مجهز شده تا با سنجیدن وضعیت راه، بهترین حالت تعویض دنده را در نظر بگیرد تا این خودرو ظرف مدت ۵ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد که البته لزومی برای شتاب‌گیری سریع با این فوق لوکس احساس نمی‌شود! بیشینه سرعت این اتومبیل زیبا روی ۲۵۰ کیلومتر بر ساعت محدود شده است. قیمت رولزرویس فانتوم در مدل پایه ۴۵۰ هزار دلار است که با سفارش‌های تکمیلی این رقم افزایش یافته و به بالای ۷۰۰ هزار دلار می‌رسد.

 

برچسب‌ها

فرم ارسال نظر

نظر شما پس از بررسی توسط تیم تحریریه منتشر می‌شود.

نظر خود را بنویسید. لطفاً محترمانه و مرتبط با مطلب باشد.