خودرویی ها در بازار سرمایه / ۳ دی ۹۶

تحرکات مثبت در گروه خودرو

امروز گروه خودرویی به لیدری نماد خودرو معاملاتی متعادل و مثبت را پشت سر گذاشت.

به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو»، شاخص گروه خودرو با ۲۵۱ واحد افزایش به ارتفاع ۱۸ هزار و ۴۶۴ واحد رسید. خودروییها امروز میزبان معامله ۱۳۹.۷  میلیون برگه به ارزش ۲۲ میلیارد تومان بودند.
طی دادو ستدهای روز جاری گروه خودرو معاملاتی مثبت را پشت سر گذاشت و برخی قطعه سازها پرتقاضاتر از سایرین ظاهر شدند، در این میان نمادهای ختوقا، خاهن، خکار، خوساز وخشرق  از اقبال بیشتری برخوردار بودند.
از سویی دیگر نماد خودرو به رشد ۲ درصدی و قیمت ۳,۱۹۶ ریال پایانی کفایت کرد این در حالیست که خودرو یکی از مهمترین مقاومت‌های خودش حوالی ۳۰۱ تا ۳۰۶ تومان را شکسته و در منطقه ایمنی قرار گرفته است. خساپا نیز حوالی صفر مثبت به قیمت ۱,۰۵۰ ریال رسید. نمادهای زیر مجموعه این دو از جمله خاور، خزامیا، خپارس، خاور و خگستر نیز همگی در صفر مثبت تابلو قرار گرفتند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.