خودرویی ها در بازار سرمایه /۴ دی ۹۶

عرضه آبشاری حقوقی “خساپا”، تیشه به ریشه خودرویی ها زد!

امروز دوشنبه ۴ دی ماه، در میانه بازار شاهد عرضه آبشاری حقوقی و رنج منفی شدید خساپا بودیم، طوریکه نهایتا حقوقی معادل ۹۳ میلیون عرضه کرد و نمادهایی مثل خودرو، خگستر، خچرخش و خکاوه صف فروش شدند.

عرضه آبشاری حقوقی “خساپا”، تیشه به ریشه خودرویی ها زد!

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» ، طی داد و ستدهای روز جاری شاخص خودروییها با عقب نشینی ۴۶۰ واحدی (کاهش ۲.۴۸ درصدی بازدهی) به ارتفاع ۱۸ هزار و ۵ واحد رسید. همینطور گروه خودرو امروز میزبان معامله ۲۹۷ میلیون برگه به ارزش ۴۳ میلیارد تومان بود.
خودروییها که امروز علی رغم جو کلی بورس ساز مخالف نواختند شروعی سرخپوش و متعادل داشتند و در میانه بازار به دنبال عرضه های سنگین حقوقی خساپا بر شدت عرضه افزودند به طوریکه نماد  خساپا در حاشیه ۳ درصد منفی  قیمت ۱,۰۱۰ ریال را لمس کرد و خودرو با افت ۴.۹۷ درصدی در آستانه صف فروش به ۳,۳۰۷ ریال رسید.
از سوی دیگر نمادهای خگستر، خچرخش و خکاوه صف فروش تشکیل داده بودند که البته خکاوه نهایتا صف خود را جمع کرد. در مقابل نماد خوساز صف خرید بود و پس از آن خموتور در حاشیه ۴ درصد مثبت جزو سبزترین‌ها بود.

برچسب‌ها

فرم ارسال نظر

نظر شما پس از بررسی توسط تیم تحریریه منتشر می‌شود.

نظر خود را بنویسید. لطفاً محترمانه و مرتبط با مطلب باشد.