۵ مجروح در تصادف خودروی معلمان در محور «فردوس- سرایان»

جانشین پلیس راه خراسان‌جنوبی از واژگونی خودرو حامل معلمان درمحور فردوس -سرایان خبر داد و گفت: در این حادثه پنج نفر از معلمان زخمی شدند.

 به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا، سرهنگ «حسین نیکمرد» امروز ۱۶ دی‌ماه در جمع خبرنگاران از واژگونی خودرو حامل معلمان در محور «فردوس – سرایان» خبر داد و گفت: در این حادثه پنج نفر از معلمان زخمی شدند.

وی افزود: ساعتی پیش بر اثر واژگونی یک دستگاه سواری لیفان در کیلومتر ۳۰ محور فردوس به سرایان ۵ نفر مصدوم شدند.

جانشین پلیس راه خراسان‌جنوبی با بیان این‌که مصدومان همگی زن و از فرهنگیان شهرستان بوده‌اند، خاطرنشان کرد: این خودرو از فردوس به سمت تیغدر شهرستان قائن در حرکت بوده است.

نیکمرد با اشاره به امدادرسانی انجام شده به مصدومان گفت: سه نفر از مصدومان به بیمارستان امام رضا(ع) در بیرجند و دو نفر به بیمارستان سرایان اعزام شدند.

به گفته وی، علت حادثه توجه نکردن به جلو از جانب راننده سواری لیفان گزارش شده است.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.