به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از فارس، مهین اعلا مجری این طرح گفت: «یکی از حوادثی که ممکن است گاهی اوقات در اثر بی توجهی افراد در هنگام سوار شدن به وسیله نقلیه اتفاق بیفتد مانند دست بین در خودرو و اتاق ماشین است.»
وی ادامه داد: «با دیدن این مشکل سعی کردم تا آن را رفع کنم و با کمک گرفتن از فلز هادی مسی که نسبت به مقاومت بدن حساسیت نشان می دهد و همچنین اعمال یکسری کارهای مکانیکی در داخل در خودرو مانع از بسته شدن در روی دست شخص شده ایم.»
این مخترع افزود: «این طرح زمانی فعال می شود که همزمان با حرکت دست به سمت داخل و برای بسته شدن بر روی چارچوب یا ستون مانده باشد.» در این حین مدار حس گر توسط نوارهای مسی نسبت به مقاومت بدن حساسیت نشان می دهد.»
وی ادامه داد: «وجود دست را از طریق رله به قسمت مکانیکی برای نگه داشتن دست فرمان می دهد و دست در قسمت مکانیکی به وسیله پمپ (پمپ قفل مرکزی که عمل بالا و پایین بردن زبانه متصل به آن را برای گیرکردن بین دنده ها انجام می دهند) زبانه و میله دندانه دار در جای خود بی حرکت مانده و تا وجود دست بین در بسته نخواهد شد.»
اعلا افزود: «هنگامی در آزاد و بسته می شود که دست برداشته شود.»
وی گفت: «این طرح از نظر اقتصادی مقرون به صرفه بوده و می تواند بر رشد صنعت خودروسازی کمک شایانی به خودروسازان کشور کند.»
اختراع حفاظ در خودرو در کشور
عصرخودرو: حفاظ در خودرو برای جلوگیری آسیب در به همت مخترع ایرانی ساخته و در قسمت تجاری سازی اختراعات نمایشگاه نوآوری و شکوفایی به معرض نمایش گذاشته شد.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.