راه های آذربایجان شرقی باز ولی لغزنده است

رئیس پلیس راه آذربایجان شرقی گفت: با توجه به بارندگی های ۳۶ ساعت گذشته در زمان حاضر محورهای استان باز ولی لغزنده است و تردد جریان دارد.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا ، سرهنگ جواد ناموران با اشاره به اینکه در برخی محورها بارش برف ادامه دارد، اظهارکرد: در محور تبریز -اهر و بستان آباد – هشترود شاهد پدیده کولاک هستیم.

وی با توصیه به پرهیز از سفرهای غیرضروری تاکید کرد: به همراه داشتن زنجیر چرخ، بررسی وضعیت لاستیک، روشنایی و برف پاک کن خودرو قبل از اقدام به سفرهای برون شهری در شرایط کنونی الزامی است.
سرهنگ ناموران همچنین با اشاره به ۲ فقره تصادف منجر به فوت در محورهای استان در روز گذشته، پرهیز از سبقت غیرمجاز و رعایت سرعت مطمئنه در شرایط زمستانی را ضروری دانست.
به گزارش هواشناسی استان آذربایجان شرقی در زمان حاضر بارش برف در کلیبر و چاراویماق ادامه دارد و پیش بینی می شود از بعد از ظهر فردا سامانه بارشی استان را ترک کند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.