حضور حماسی گروه صنعتی ایران خودرو در راهپیمایی یوم الله ۲۲بهمن

: مدیران و پرسنل گروه صنعتی ایران خودرو در تبعیت از اوامر مقام معظم رهبری در یوم الله ۲۲ بهمن، با حضور فعال در راهپیمایی این روز تاریخی بار دیگر با آرمانهای امام راحل و رهبری مدبرانه حضرت آیت الله خامنه ای تجدید بیعت می کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو»، خانواده بزرگ ایران خودرو ضمن تبریک فرا رسیدن سی و یکمین بهار آزادی، همانند همیشه که در همه صحنه های دفاع از پاسداشت ارزش های انقلاب شکوهمند اسلامی حضور پرشور داشته است؛ دراین روز بزرگ نیز باردیگر نشان خواهند داد که در مبارزه با دسیسه های دشمنان داخلی و خارجی نظام جمهوری اسلامی ایران مصمم و ثابت قدم هستند.
مدیران و پرسنل ایران خودرو با درایت و خودآگاهی انقلابی در این حضور حماسی بر این نکته تاکید خواهند کرد که با همه توان خود اندیشه های هدایت بخش امام راحل را در پرتو رهبری های گرانقدر مقام عظمای ولایت، سرلوحه تلاش بی وقفه خود در سنگر تولید قرار خواهند داد و با صلابت انقلابی مشت محکمی بر دهان یاوه گویان خواهند زد.
براساس این گزارش، ایران خودرو دراین راهپیمایی همراه با همه اقشار مردم انقلابی ایران اعلام خواهد کرد: مادامی که این ملت اتحاد خود را زیر پرچم ولایت فقیه حفظ کنند، فتنه گران نخواهند توانست در صفوف به هم پیوسته آنان رسوخ کنند.
خانواده بزرگ و انقلابی گروه صنعتی ایران خودرو دراین راه پیمایی تاکید خواهند کرد: با شدت یافتن جنگ نرم همه ما آماده هستیم با سلاح بصیرت از مرزهای عقیدتی مان دفاع و اجازه نخواهیم داد، دشمنان قسم خورده این آب و خاک اهداف شوم خود را عملی سازند.

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.