به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا، سرهنگ رمضان نادری روز دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تعداد تصادف های جرحی درون شهری کردستان هم در ۱۱ ماه گذشته در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۲۹ درصد و مجروحان این حوادث هم ۳۱ درصد افزایش یافته که بیشترین آسیب ها مربوط به عابرین پیاده با ۶۷ درصد و راکبان موتورسیکلت با ۲۴ درصد است.
وی با اشاره به اینکه با نزدیکی تعطیلات نوروزی میزان سفرهای درون شهری نیز افزایش می یابد، افزود: مردم با برنامه ریزی، زمانی برای سفر در نظر گرفته و قبل از اقدام به سفر بازدید فنی کامل از خودرو را انجام دهند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کردستان تاکید کرد: سرعت غیرمجاز، سبقت غیرمجاز و سپس خستگی و خواب آلودگی از جمله دلایل تصادف رانندگی هستند.
سرهنگ نادری یادآور شد: مرحله اول طرح نوروزی راهنمایی و رانندگی از ۱۵ اسفند آغاز و تا ۲۴ اسفند ادامه دارد و مرحله دوم نیز از ۲۴ اسنفد امسال تا ۱۵ فروردین سال آینده به مرحله اجرا در می آید.
تعداد فوتی تصادفات درون شهری در کردستان امسال ۶ درصد کاهش یافت
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کردستان گفت: امسال، تعداد کسانی که بر اثر تصادف رانندگی درون شهری در این استان جان خود را از دست داده اند نسبت به سال گذشته ۶ درصد کاهش یافته است.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.