تشکیل کارگروه جدید برای ارائه عملکرد سازمان راهداری

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، گفت: با تشکیل کارگروه جدید عملکرد سازمان راهداری را در ۸ بند طی هر ۶ ماه یکبار به وزیر راه و شهرسازی ابلاغ خواهیم کرد.

به گزارش  پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، هاشم حسنیان معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در مراسم تودیع و معارفه رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با بیان اینکه هزاران کارمند وزارت راه و شهرسازی باید کار حرفه‌ای را در اولویت خود قرار دهند، اظهار کرد: صلاحیت حرفه‌ای برای مدیران وزارت راه و شهرسازی در اولویت است و این موضوع باعث ارائه خدمات مطلوب‌تر می‌شود.

وی اظهار کرد: با تشکیل کارگروه جدید سعی خواهیم کرد هر ۶ ماه یکبار ۸ بند فعالیت سازمان راهداری را به وزارت راه و شهرسازی ارائه دهیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ۹۰ درصد از حمل بار و مسافر در حوزه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای است، گفت: این یک مسئولیت سنگین بر دوش این معاونت است و کوچکترین خطا در این حوزه باعث می‌شود که اقتصاد ملی کشور تهدید شود.

حسنیان توضیح داد: از حداکثر توان خود جهت ارائه خدمات مطلوب به مسافران به ویژه در ایام نوروز استفاده خواهیم کرد.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، گفت: دو تن از اعضای هیئت مدیره را به عنوان مجری بخش ایمنی انتخاب خواهیم کرد و با این نگاه جدید سعی خواهیم کرد آیین‌نامه جدید در این حوزه را ابلاغ کنیم و بخش ترانزیت حمل و نقلی را توسعه دهیم.

وی گفت: باید به بخش ترانزیت کشور نگاه ویژه داشته باشیم تا بتوانیم اقتصاد حمل و نقلی و ارزش پول ملی را افزایش دهیم.

 

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.