نمایشگاه خودرو پکن ۲۰۱۸ (۱۹)

یک برداشت جذاب از لندکروزر

Roewe تصمیم جدی بر توسعه خانواده کراس‌اوور های خود دارد و پس از RX۷ که کراس‌اووری میدسایز با تناسباتی کوپه‌مانند است، یک کراس‌اوور بزرگ نیز به این خانواده اضافه می کند؛ این ساخته جدید با کُد RX۸ برپایه پلتفرم تقریبا مشترک با مکسوس D۹۰ توسعه یافته و اولین رونمایی رسمی خود را در نمایشگاه خودرو پکن تجربه می کند.

نمایشگاه خودرو پکن ۲۰۱۸ (۱۹)

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، RX۸ نه‌تنها تناسباتی کاملا شبیه به تویوتا لندکروزر دارد، بلکه ابعاد ۴۹۲۳×۱۹۳۰×۱۸۱۰ میلیمتری و فاصله ۲۸۵۰ میلیمتری بین دو محور آن نیز بسیار نزدیک است به این مقادیر در لندکروزر. اما با استایلی و فرم هایی که کاملا برگرفته سبک طراحی جدید Roewe هستند و هیبت و جذابیت خاصی به این شاسی‌بلند بزرگ‌هیکل داده اند، سخت می‌شود متوجه این نزدیکی RX۸ و لندکروزر شد.

این شاسی‌بلند سه‌ردیف سرنشین با موتور ۲.۰ لیتری توربو ۲۲۴ اسبی متصل به گیربکس ۶ سرعته اتومات آیسین در چین عرضه می شود و محدوده قیمت ۱۶۹ تا ۲۵۲ هزار یوان برای آن در نظر گرفته شده معادل ۱۵۹ تا ۲۳۷ میلیون تومان می شود. متوسط مصرف سوخت این خودرو، صدی ۹.۱ لیتر اعلام شده و سیستم محرک چهار چرخ هوشمند آن، دارای حالت های رانندگی عادی، برف، اسپرت، آفرود، تک‌دیفرانسیل و دودیفرانسیل سنگین است.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.